Her i Skihurdal er det vinter og snø! Vinterferien 2017 blir særlig fartsfylt og innholdsrik! Vi kan friste med flotte forhold i bakkene! Her er fine, brede familiebakker, barnebakke, akebakke, skicross og flotte langrennsløyper i nærområdet.

Vi har åpent hver dag i uke 8 og 9 kl 10-16.30.

I helgen 23. til 26. februar blir det full fart og masse action i Flomlysbakken med Telemark World Cup. Verdens beste telemarkskjørere kommer, NRK-sporten kommer på lørdagens parallellsprint og du er herved invitert! Tørk støvet av bjellene, finn frem flagget og bli med å lag folkefest!

World Cup foregår i Flomlysbakken – det er fri ferdsel i hele resten av anlegget.

invitasjon_wc

Barnas Skiklubb og Telemarknedslaget

World Cup-helgen kommer også Barnas Skiklubb med premierte aktiviteter for de små. Telemarknedslaget kommer med gratis utlån av alt fra pudderski til racingski, en glimrende anledning til å få prøvet Telemark om du har lyst til det! Her får du også gode tips om teknikk for nybegynnere.
`

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKIHURDAL er Akershus største alpint-anlegg, en drøy time nord for Oslo. Prisene er også hyggelige! Dagskort for voksen koster 310,- og påfølgende dager koster det 200,- Barn tom 6 år med hjelm kjører gratis i hele anlegget og barn tom 15 år kjører gratis i barnebakken. Alle priser – sjekk her!
`
fb_notat_kvadrat

Kanelsnurr og vafler i Skistua

God mat hører ferien til! Vi anbefaler et besøk i Skistua. Her har vi varm og god mat og noen har fortalt oss at vi har verdens beste kanelsnurrer 🙂 Hver dag i vinterferien har vi varme griller som du kan grille medbrakt mat på. Midt i barnebakken, i solveggen i skogholtet har vi en fin bålplass med gratis ved.

Varme griller hver dag i vinterferien og
gratis ved til bålet!

Hurdalsjøen Hotell og Konferansesenter ligger 10 minutter å kjøre fra SKIHURDAL. Fra 17/2 tom 5/3 (vinterferieukene 8 og 9) får du kanonpris på overnatting og kan boltre deg i badebassenget, badstuen og utendørs boblebad!

Rom/frokost i dobbeltrom kr 495,- per person
Tillegg for enkeltrom kr 150,-.
Booking: 63959600 /

Dobbeltrom per natt inkl frokost 990,-

Kortreist og koselig vinterferie! Velkommen til SKIHURDAL!

 

`

%d bloggers like this: