Nyt deilig mat i Skistua eller ta med matpakke og grillmat og kos deg i vårt flotte uteområde. Vi har varme griller og mange piknikbenker tilgjengelig samt to gapahuker. Det er også mulig å spise medbrakt matpakke i et eget rom i skikafeen.

Vi baker de fleste bakervarene selv og våre store vaffelplater med kefir og meierismør er superpopulære. Det samme gjelder våre ferske, hjemmebakte kanelsnurrer som fort blir utsolgt. I tillegg smører vi ferske baguetter, wraps og salater + vi har et godt glutenfritt utvalg. Det skal også sies at våre saftige hamburgere med masse deilig salat med SkiHurdal dressing også får ben å gå på!

…og best av alt så har vi veldig HYGGELIGE priser! Varm mat servering stenger en halvtime før stengetid. Det er også noe redusert mattilbud onsdag kveld.

2 comments

  1. Hei dere pommes frites elskere. Dere må rett og slett klare dere uten dette i Skistua 😉 Så får dere spise pommes frites andre steder 🙂 Ha en flott vinterdag!

    Liked by 1 person

  2. Det var synd! Vi skal oppdatere informasjonen vår angående mat her på nettsidene 🙂 Skistua har definitivt annet å velge i. Vi har fått masse ros i år for knallgode hamburgere 🙂 Hvis dere ikke har vært her på mange år kan det hende dere blir positivt overrasket, selv uten pommes frites 😉 Ønsker dere mange, mange flotte vinterdager!

    Liked by 1 person

Comments are closed.

%d bloggers like this: