Kjære gode skivenner! Det er nesten for godt til å være sant, men vi åpner sesongen lørdag 7.januar med 100% naturlig snø! ❄️🥂❄️ Hurra! Det blir ikke preppet i Hansebakken og Flomlysen før til neste uke, men ALLE andre bakker er åpne. Det er eventyrlige forhold for frikjøring i skogsløypene og enda mer pudder meldes det om på yr i dagene som kommer 🤩🤩 I morgen åpner vårt onlinesalg og vi gir dere 10% rabatt på sesongkort til og med onsdag 20.januar. Rabatten gjelder ikke grunnskolebarn i Hurdal. De får i år også 50% rabatt på sesongkort🎿🏂⛷Vi har valgt å ha de samme prisene som i fjor på alle heiskortene og på mattilbudet i skikafeen. Vi håper det kan gjøre det lettere for mange å velge en deilig vinterdag i Skihurdal i år selv om det er utfordrende økonomiske tider 💙 Vi gleder oss til å se dere 🫶🫶 Det vil være åpent lørdager, søndager, onsdag kveld (t.o.m 1.mars), hele uke 8 og i påsken. Siste åpningsdag er påskeaften 8.april.

%d bloggers like this: