Gratis sesongkort i sesongen 2021/2022 til barn født i 2012.

Til barn født i 2012 i hele Norge! Det er en glede å meddele at dere får gratis sesongkort i Skihurdal sesongen 2021/2022. 

For å hente ut barnets sesongkort, ta med barnets pass eller fødselsattest og henvend dere i heiskortluka, med dokumentasjon på at barnet er født i 2012. Barnet må også være med for å få tatt bilde til kortet, eller ta med et bilde av barnet. 
Eget KeyCard kan medbringes, alternativt kjøpes i skisenteret. Det koster 50,- og kan gjenbrukes år etter år i alle anlegg som har Skidata-system.

Gratis sesongkortkan dessverre ikke kjøpes online, kun i skisenteret Håper vi sees til en ny, flott sesong i Skihurdal med masse snø, ski og smil 🙂
….og forøvrig får alle barn på 1.-10.trinn med bosted i Hurdal 50% rabatt på sesongkort. Dette må også kjøpes i skisenteret.

Vi har snø, sol og åpent i alle bakker!

Vil du ha deilig frisk luft og en koselig aktivitet nå i helgen og i påskeferien? Kom til oss, vi har åpent, det er snø og sol og plass til alle våre gode skivenner 🙌🙌🙌 Siste åpningsdag denne sesongen er påskeaften 3.april.

Noen restriksjoner har vi og de er som følger:
1. Ikke kom hvis du er syk eller i karantene
2. Hold halvannen stavlengdes avstand i heiskøen
3. Skikafeen er stengt for bespisning og salg inne, men vi selger alle godsakene ut bakdøra.
4. Skiutleia er åpen men send gjerne reservasjon på forhånd til post@skihurdal.no
5. Kjøp gjerne heiskort online fra websiden vår.
6. Bruk helst munnbind inne i skiutleia eller hvis du skal bruke toalett inne.
7. Hold god avstand til de som ikke er i din kohort ved bålpannene og utebordene.
8. Kom med godt humør og vi skal gjøre alt vi kan for at du også reiser hjem med et smil 😃

Velkommen til glade vinterferiedager i SkiHurdal

Vi reposter en herlig video fra i fjor og ønsker dere velkommen til glade vinterferiedager i SkiHurdal og med enda mer snø enn på videoen ❄️🤩❄️

Bestill gjerne heiskort online via websiden vår for å være sikret heiskort. Minner også om at vi har strenge smitteverntiltak så bespisning inne er ikke tillatt. Skiutleia + toalettene er åpne og vi selger alle godsakene i skikafeen gjennom bakdøra til kjøkkenet😋 Vi har mange piknikbord og varme griller ute. Superhjertelig velkommen 🏂☀️⛷❄️🎿🙌🙌

Strenge restriksjoner i Hurdal kommune som varer frem til 1.mars

Kjære skigjester 💙 Det er innført strenge restriksjoner i Hurdal kommune som varer frem til 1.mars. Men SkiHurdal får holde åpent og det er vi veldig glade for 😃 Vår skikafe er dessverre stengt for bespisning, men kioskluka er åpen og vi selger snurrer, vafler, drikke…det meste som vi vanligvis gjør 🥰

Grillene er varme og vi har mange sitteplasser ute. Ta gjerne med sitteunderlag også og kos dere i det deilige været vi har ☀️❄️☀️

Skiutleia er fortsatt åpen og alle toalettene våre er tilgjengelige. Vi har ikke hatt smitte i skisenteret og hvis alle holder god avstand til hverandre så blir det trygt og flott for alle å være her 💙

Det er godt for kropp og sjel å ta en tur ut – og det er mindre smittefarlig å møtes utendørs. Hjertelig velkommen til oss 🙌🙌🏂⛷🎿❄️👍

Det snør, det snør i SkiHurdal

Det snør, det snør i SkiHurdal ❄️❄️❄️ Som en ekstra gest til våre sesongkortgjester, kjører vi parallellheisen torsdag 21.01 kl.13-16 da vi venter opp mot 30-40cm nysnø de nærmeste dagene🤩 NB! Tilbudet er kun for våre skigjester som har sesongkort 🏂🎿⛷…og det er mulig å kjøpe det på torsdag.

Minner også om kveldskjøring onsdager kl.17-20:30 😊 Barnebakken er ikke åpen når det er kveldskjøring, men skikafeen og skiutleia er åpne 🙌🙌 Det er ikke lys i hele anlegget så hodelykt anbefales. Velkommen 💙

Velkommen på ski og hjelp oss med å gjøre det trygt og hyggelig i SkiHurdal

Kjære skivenner! En ny, fantastisk skihelg er i anmarsj ☀️❄️⛷ Vi ble ganske overveldet over alt det fantastiske besøket sist og har innført skjerpede smitteverntiltak.

NB! Det er svært begrenset med sitteplasser inne i skistua. Ta gjerne med skinnfeller og sitteunderlag og medbrakt mat og drikke!

Vi har også piknikbord og mange varme griller/bålpanner dere kan benytte dere av 🤗 Bruk gjerne også toalettet som er tilgjengelig fra utsiden av skikafeen (HCWC).
Vi åpner forøvrig en ny salgsbod til kafeen. Den er ved bakdøra til kjøkkenet slik at dere kan handle fra utsiden og ikke trenger å gå inn i skikafeen.

Vi anbefaler munnbind hvis du vil ta turen inn 😷

Trenger du å leie ski, så send oss gjerne en forhåndsreservasjon på post@skihurdal.no før kl.09:00 samme dag. Da går det raskere i skiutleia.
Bestill gjerne heiskort online!

Vi setter også opp flere sperringer for køen i skiheisen! Takk til alle som holdt god avstand sist…og køsnikere vil kunne bli fratatt heiskortet.

Hjertelig velkommen til en ny, fantastisk skihelg! Det er veldig god plass og nyyydelige forhold i bakkene våre, men litt mindre plass ved heispåstigning og rundt skistua. Sammen med dere håper vi at vi skal klare å løse smittevern og gjøre det trygt og hyggelig for alle 🥰⛷🙌❄️😷🙏🏂

Sesongstart 2021

Da er det kun noen timer igjen til sesongen starter i SkiHurdal 🤩
Minner om at barnebakken ikke er åpen når det er kveldskjøring. Men t-krok heisene går, alle bakker er åpne og det er ca 80cm pudder og snø i terrenget ❄️❄️❄️

NB! Vi åpner kl.15:00 da det kan bli litt kø i heiskortsalget. Pga nettproblemer fungerer ikke onlinesalget pt. Skikafeen og skiutleia er åpne + varme griller!

Vi gleder oss til å se dere 💙🏂⛷🎿
Vår trofaste skigjest Dag Lindskog har prøvekjørt – sjekk hans herlige video:

ÅRETS NYTTÅRSGAVE

Til alle 4. klassinger i hele Norge! Det er en glede å meddele at dere som er født i 2011 får gratis sesongkort i Skihurdal sesongen 2020/2021!

For å hente ut barnets sesongkort, ta med barnets pass eller fødselsattest og henvend dere i heiskortluka, og vis dokumentasjon på at barnet er født i 2011. Barnet må også være med for å få tatt bilde til kortet. 

Vi vil også gi barn og unge i Hurdal mulighet til gode skiopplevelser så alle barn til og med 10.trinn får halv pris på årskort hos oss.

Håper vi sees til en ny, flott sesong i Skihurdal med masse snø, ski og smil!

…i 2017 ble vi kåret av TV2 hjelper deg til Norges mest prisvennlige familieanlegg. Det fortsetter vi å ha fokus på og vi har samme priser som i fjor på heiskort, skiutleie og i skistua!

Eget KeyCard kan medbringes, alternativt kjøpes i skisenteret. Det koster 50,- og kan gjenbrukes år etter år i alle anlegg som har Skidata-system.

VI ÅPNER 6 JANUAR KL 17.00

Da har kulda tatt farvel igjen og himmelen har tatt over snøleggingen ❄️☺️…og vi må innse at 2020 er over i SkiHurdal. Det har vært et trist år for alle glade skivenner, men nå kan det vel bare gå oppover 🤞🙏 Keep smiling 😃 ….og så håper vi på å åpne med brask og bram onsdag 6.januar kl.17:00 💙 Tusen takk for alle heiarop! Vi gleder oss til å se dere i 2021 ✨⛷🏂🎿✨

KLART FOR VINTERFERIE!

Her i Skihurdal er det vinter og snø! Vinterferien 2017 blir særlig fartsfylt og innholdsrik! Vi kan friste med flotte forhold i bakkene! Her er fine, brede familiebakker, barnebakke, akebakke, skicross og flotte langrennsløyper i nærområdet.

Vi har åpent hver dag i uke 8 og 9 kl 10-16.30.

I helgen 23. til 26. februar blir det full fart og masse action i Flomlysbakken med Telemark World Cup. Verdens beste telemarkskjørere kommer, NRK-sporten kommer på lørdagens parallellsprint og du er herved invitert! Tørk støvet av bjellene, finn frem flagget og bli med å lag folkefest!

World Cup foregår i Flomlysbakken – det er fri ferdsel i hele resten av anlegget.

invitasjon_wc

Barnas Skiklubb og Telemarknedslaget

World Cup-helgen kommer også Barnas Skiklubb med premierte aktiviteter for de små. Telemarknedslaget kommer med gratis utlån av alt fra pudderski til racingski, en glimrende anledning til å få prøvet Telemark om du har lyst til det! Her får du også gode tips om teknikk for nybegynnere.
`

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SKIHURDAL er Akershus største alpint-anlegg, en drøy time nord for Oslo. Prisene er også hyggelige! Dagskort for voksen koster 310,- og påfølgende dager koster det 200,- Barn tom 6 år med hjelm kjører gratis i hele anlegget og barn tom 15 år kjører gratis i barnebakken. Alle priser – sjekk her!
`
fb_notat_kvadrat

Kanelsnurr og vafler i Skistua

God mat hører ferien til! Vi anbefaler et besøk i Skistua. Her har vi varm og god mat og noen har fortalt oss at vi har verdens beste kanelsnurrer 🙂 Hver dag i vinterferien har vi varme griller som du kan grille medbrakt mat på. Midt i barnebakken, i solveggen i skogholtet har vi en fin bålplass med gratis ved.

Varme griller hver dag i vinterferien og
gratis ved til bålet!

Hurdalsjøen Hotell og Konferansesenter ligger 10 minutter å kjøre fra SKIHURDAL. Fra 17/2 tom 5/3 (vinterferieukene 8 og 9) får du kanonpris på overnatting og kan boltre deg i badebassenget, badstuen og utendørs boblebad!

Rom/frokost i dobbeltrom kr 495,- per person
Tillegg for enkeltrom kr 150,-.
Booking: 63959600 / post@hurdalsjoen.no

Dobbeltrom per natt inkl frokost 990,-

Kortreist og koselig vinterferie! Velkommen til SKIHURDAL!

 

`